Den fineste mail

Den fineste mail

Her til morgen fik jeg den fineste mail om det at få et barn. Og jeg har lyst til at dele den med dig.

Jeg er også uddannet yogalærer og i den forbindelse mailede jeg med Birgitte Gorm Hansen, som har Dynamic Yoga. Jeg fortalte hende, at jeg var gravid, og at jeg kæmpede en brav kamp mod kvalmen. Her er, hvad hun så smukt skrev tilbage:

 ”Åh! Kan godt huske det. Jeg vil hellere føde tre børn end at gennemgå de første 11 uger af en graviditet! Seriøst. For mig var det klart det værste – begge gange! Men hvis det går som det skal er 2. trimester totalt hyggeligt og happy, og 3. er også rigtig fint, synes jeg.

Tillykke med graviditeten! Det er kæmpestort. Ingen bagoverbøjninger eller meditationer kan komme op på siden af den transformation, der sker med en, når man får et barn. Din unge sparker døren ind på dit hjertechakra og holder den åben resten af dine dage, hvad enten du vil det eller ej. Det er en dybere praksis, end den du kan lave på din måtte, ingen tvivl om den sag.

Jeg vil vove at påstå, at man ikke får nogen bedre mulighed for at lære kunsten at overgive sig totalt til livet. Graviditet og i endnu højere grad forældreskab er en øvelse i at give efter for en langt større kraft, der virker igennem en. Og den kraft har det så desværre med at melde sin ankomst i form af altoverskyggende kvalme. Jeg er sikker på, du bliver en kanon yogalærer og mor!”

Skriv en kommentar

Husk at udfylde de felter der er markeret med * krævet