Indien vs. Dubai

Indien vs. Dubai

At tage til Indien for at meditere og i det hele taget restituere og forbinde mig med baby virkede som det helt rigtige. Jeg havde ikke rigtig råd, men jeg så det som en decideret investering i hendes og mit velbefindende. Tænk sig, hvor godt det ville gøre hende med små to ugers meditation og afslapning.

Jeg elsker Indien, og jeg har flere gange tidligere besøgt Osho Meditation Resort i Pune og haft enorm glæde og udbytte af det. Derfor kom det fuldstændig bag på mig, at det tydeligvis ikke var en god ide. Det var faktisk en fejl. Alt det jeg tidligere har elsket og fundet charmerende var nu alt, alt for voldsomt. Jeg følte, at jeg blev bombarderet fra alle sider og ikke kunne passe ordenligt på baby. At være i Indien og at være gravid i Indien er tydeligvis to forskellige ting. I hvert fald for mig.

At resortet så også havde forandret sig meget – og ikke til det bedre – hjalp heller ikke på det.

På vejen hjem skulle jeg mellemlande i Dubai, og jeg besluttede at forlade Indien før tid og i stedet tilbringe nogle dage i den arabiske plastik-stat – som jeg altid har foragtet for sin manglende historie og smagsløse forbrugshelvede – og som nu var….. helt perfekt. Ro, renlighed og orden. Aaaaaahhhhh…. Der kan man bare se.

 

 

 

Skriv en kommentar

Husk at udfylde de felter der er markeret med * krævet