Kvalme – lindrende nåle og et lægehus fra himlen

Kvalme – lindrende nåle og et lægehus fra himlen

 

Jeg kunne mærke, at jeg var gravid, inden jeg kunne tage en test, og inden min menstruation udeblev. Og jeg tror, jeg nåede at have syv dage, inden kvalmen satte ind. For fuld skrue. Det var slet ikke nødvendigt at tage en test, men det gjorde jeg nu alligevel. Seks styks.

I 6. uge var jeg til min første konsultation hos mine søde læger, og da sygeplejersken, Helle, godt kunne se, at jeg havde det rigtig skidt, tilbød hun at give mig tre gange akupunktur.

Første gang var der ikke nogen ændring, anden gang kravlede jeg ind og lagde mig bogstaveligt talt ned i venteværelset, men efter tredje gang skete der noget. Min kvalme gik ikke væk, men den blev bedre. Jeg var så taknemmelig, at jeg købte en buket blomster til Helle. Når man har haft det SÅ dårligt så længe, så kan taknemmeligheden over selv den mindste bedring ikke beskrives.

For andre kan det måske virke lidt pjattet, at man er sådan til rotterne – der er jo ikke noget at se. Og hvor slemt kan det lige være. Men det svarer til at have rigtig, rigtig onde tømmermænd – i (indtil videre) otte uger! Det stopper ikke. Og hvem ville ikke blive til rotterne af det?

Jeg har altid tænkt, at jeg i hvert fald skulle have mere end et barn, men nu er jeg ikke længere så sikker. Med mindre der altså er nogen, der har lyst til at tage de første tre måneder for mig? Anyone?

Skriv en kommentar

Husk at udfylde de felter der er markeret med * krævet