Lille fin graviditets-app

Lille fin graviditets-app

Jeg har været så heldig at se en helt ny dansk graviditets-app, som netop er kommet ud i Apple app-store. Det er en sød lille animeret fortælling kaldet ’Mom to be’, og historien bag er næsten endnu sødere:

”’Jeg ønskede at indkapsle tiden omkring den første graviditet og første barn – mit livs bedste minde. Det at blive mor er den største og mest unikke oplevelse i livet. Det er også der, der sker de allerstørste omvæltninger med ens krop – og ens humør,” siger Katrine Krebs, som har skrevet historien, mens hendes mand har sat den på rim – og sangen skrev hen til hende, da hun ventede sit første barn.

”Tegningerne er inspireret af en serie af linoleumstryk om graviditetens 9 måneder fra 70’erne, som min onkel og tante har hængende. Og som jeg elsker,” siger Katrine Krebs. Illustrator er Johanne Lindegaard, som ’kun’ midt i 20’erne, men så historien som en destor større faglig udfordring. Mange af tegninger er blevet lavet om, efter de blev testet hos mødre, der havde forskellige kritikpunkter. Alt er lavet i hånden med en drilagtig fedtpen. 

Katrine Krebs og Perpleks Publishing, hvor hun er partner, har også lavet en ‘børneudgave’, der hedder ‘Newborn’, der handler om, hvordan børn bliver til (forældrene forelsker sig, mors graviditet etc.). Den udkommer til januar 2012 med farverige illustrationer. 

Se mere her: http://itunes.apple.com/dk/app/mom-to-be/id476532404?mt=8

 

Skriv en kommentar

Husk at udfylde de felter der er markeret med * krævet