Nem guide til øko babyudstyr

Nem guide til øko babyudstyr

Kan man få en økologisk barnevogn, og hvor finder jeg en babyalarm uden stråling? ’Baby 100 % naturlig’ har gjort alt benarbejdet for mig og fundet de gode grønne alternativer til alt indenfor babyudstyr.

Babyudstyr er lidt af en jungle i sig selv, så hvis man samtidig gerne vil have noget økologisk eller i det mindste grønt, bliver der kun mere at tage stilling til. Hold op, hvor har jeg googlet og spurgt og gjort ved, så jeg blev helt lettet, da min veninde præsenterede mig for bogen ’Baby 100 % naturlig’. Halleluja, her var der en, der allerede havde gjort alt benarbejdet for mig, og tilmed sat det hele lækkert og overskueligt op.

Med humor og på en u-urtet facon deler Rebecca Persson gavmildt ud af den nyeste viden om babyudstyr og diverse kemikalier og faldgrupper. Vidste du for eksempel, at man godt kan få en økologisk barnevogn, men at der endnu ikke findes grønne myggenet?

Den komplette indkøbsguide er inddelt i Need to have og så alle de andre ting, som mange køber, men ofte ender med ikke at bruge.

Udover en kort tekst om, hvad man skal være opmærksom på ved de forskellige ting, så angiver hun både en budget og en luksus mulighed ved alle produkter – og begge er selvfølgelig økologiske eller grønne.

Tak siger jeg bare – så bliver det ikke nemmere!

Det var for eksempel sådan, jeg fandt en babyalarm uden stråling. Min Padwico 830 er lille og let, super enkel at betjene og så kan den både køre på strøm og batteri ligesom den har flere kanaler, så man ikke pludselig får en lastbilchauffør eller en andens baby på linjen. Men vigtigst af alt, så er strålingen minimal. Hvis en mobiltelefon har en strålingsværdi på 250, så er Padwico’ens strålingsværdi kun på 10.

Og hvorfor tage chancen, når nu jeg kan få en babyalarm uden stråling, som kan det samme som alle de andre og tilmed har scoret rigtig højt i forbrugertests?

Udover en komplet guide til babyudstyr, så indeholder ’Baby 100 % naturlig’ også nemme aldersopdelte køreplaner til babys mad og ’spisekammer’, opskrifter, oversigt over kosttilskud, webadresser og en masse virkelig god viden – alt sammen godkendt af læge Irene Hage og ph.d i biologi Maja Kirkegaard.

 

 

En kommentar

 1. Lone siger:

  Super god artikel!

  Jeg forsøger selv at købe så meget økologisk babyudstyr som overhovedet muligt. Jeg køber det oftest online, da det er billigere og nemmere. Jeg handler blandt andet hos http://www.okoshoppen.dk/shop/frontpage.html som har et stort udvalg af økologisk babyudstyr.

  Det babyudstyr, som jeg ikke kan få økologisk, køber jeg hos enten http://www.babytorvet.dk/shop/frontpage.html eller http://www.babysverden.dk/shop/frontpage.html

  Jeg synes bare, at vores børn fortjener det bedste, så derfor kan jeg ikke forstå, at der ikke er flere, der går op i økologi, og hvad de ellers putter i kroppen.

  Men det er nok bare mig!

Skriv en kommentar

Husk at udfylde de felter der er markeret med * krævet