Rør endelig ved min mave!

Rør endelig ved min mave!

Nogle kan ikke lide det, men jeg elsker, når folk rører min mave, og for nylig var jeg så heldig at være demonstrations-kanin på et seminar for fremtidens jordemødre.

Da Dorthe og Marta spurgte om jeg ville være demonstrations-kanin til et seminar de holdt kaldet Fremtidens Jordemødre, svarede jeg JA inden de kunne nå at gøre sætningen færdig.

Jeg ved, der er mange, der ikke kan lide det, men jeg ææææælsker, når der er nogen, der rører ved min mave. Og som demonstrations-kanin fik jeg for det første rebozo, og for det andet var jeg så heldig, at min mave blev undersøgt af intet mindre end seks par hænder.

Og som en ekstra treat viste det sig, at her i uge 30 ligger min lille baby helt optimalt i forhold til fødslen, hvilket vil sige med hovedet nedad, ryggen udad mod maveskindet og i venstre side.

Jeg blev sgu så stolt og glad.

Glad, fordi det er rart at vide, at hun ligger godt, og stolt… ja, jeg ved ikke, hvordan jeg skal forklare det – måske er det moderstoltheden der allerede viser sig? Det føltes også godt, at jordemødrene synes, hun var sjov, fordi hun ’sparkede igen’ og kommunikerede så meget.

 

Skriv en kommentar

Husk at udfylde de felter der er markeret med * krævet