Sådan kan du vende baby

Sådan kan du vende baby

Vil du gerne, at din baby skal vende sig? Her får du to nemme og sunde tricks til at baby vender hovedet nedad.

Indenfor yogaen kan de ikke blive enige om, hvorvidt man må lave omvendtstående stillinger såsom hovedstand og skulderstand, når man er gravid.

Jeg spurgte derfor jordemoder Dorthe, hvad hun synes, og hun kvitterede ved at sige ’Hvad tænker du selv?’ Og jeg har faktisk enorm lyst til at vende bunden i vejret.

Fra et jordemoder-perspektiv er der ikke noget i vejen for det, fortalte Dorthe. Faktisk kan det hjælpe baby til at vende den rigtig vej – som er på hovedet. Og uanset hvad, er det sundt for kroppen at stå på hovedet.

Jeg er endnu ikke nået dertil, hvor det er kritisk, hvis baby har hovedet oppe og fødderne ned, men jeg kan mærke, at jeg gerne vil, at hun skal vende sig og gerne snart.

Da jeg havde konsultation med jordemoder Marta, sagde hun, at jeg for det første kunne bede baby om at vende sig og for det andet visualisere, at hun vendte sig.

Det gjorde jeg gentagne gange i løbet af dagen, og allerede om aftenen havde hun vendt sig. 

Hvis det ikke virker, kan du booke tid til et forvendingsforsøg på Fødeklinik Maia, hvor jordemødrene bruger rebozo til at hjælpe barnet til at vende sig – og så er det oveni købet utroligt rart.

Skriv en kommentar

Husk at udfylde de felter der er markeret med * krævet