Work out til din livmoder

Work out til din livmoder

Du ved formentlig allerede, at det er vigtigt at få jern, når du er gravid, men måske har du også erfaret, at det kan give mave-besvær.

En nem og velsmagende måde at få ekstra jern er the lavet på brændenælde, hyben og hindbærblade.

Jordemoder Marta fortalte, at brændenælde er smækfyldt af jern, hyben er rig på c-vitamin som hjælper dig til at optage jern og hindbærblade ikke bare smager godt – de motionerer også din livmoder!

Øh… motionerer livmoderen? Ja, hindbærbladene får livmoderen til at lave nogle små sammentrækninger – hvilket er god træning til den dag hvor livmoderen for alvor skal lave sammentrækninger, nemlig med veerne under fødslen.

Jeg røg straks i min lokale helsekost og fandt faktisk en the, der var sammensat af netop disse tre ingredienser, men da jeg kom hjem, stod der gudhjælpemig på pakken, at gravide ikke må drikke den de første måneder.

Jeg spurgte Dorthe på Maia, hvad jeg skulle holde mig til og fik af vide, at jeg sagtens kunne drikke den, for SÅ effektiv som personlig træner er den altså heller ikke.

Så rådet er hermed givet videre: The med hindbærblade, brændenælde og hyben. Det er godt for dig, og det motionerer din livmoder.

 

 

 

Skriv en kommentar

Husk at udfylde de felter der er markeret med * krævet