I graviditeten

Du kan få enkelte graviditetskonsultationer, der kan bruges som supplement til det offentlige tilbud. Vi yder faglig rådgivning og vejledning ved konsultationer, hvor der er ro til at fokusere på din personlige situation.

En konsultation varer ca. en time . Ring og aftal tid på telefon 35 43 66 88. 

Jordemodersamtale
Uddybende samtale om f.eks igangsættelse, indlæggelse, hjemmefødsel, tidligere fødsler og deres indflydelse på denne graviditet og fødsel, angst for fødslen. ( 60min -800kr)

Vendingsforsøg
Hvis barnet har lagt sig i sædestilling eller i en uregelmæssig hovedstilling ( stjernekigger), kan vi ved hjælp af massage og forskellige øvelser, give barnet de bedste betingelser for at vende sig rigtigt. (90 min. 1400kr) Læs mere om Vendingsforsøg hos Fødeklinik Maia – klik her

Gravid massage
Løsner spændinger dybt inde i kroppen og kan være til gavn og glæde på alle tidspunkter i løbet af graviditeten. Den kan også bruges til at rette barnets position i livmoderen, hvis barnet har lagt sig i en stilling, der er uhensigtsmæssig for fødslen (eks. tværleje eller posterior). (60 min. 800kr) Læs mere om Gravid Massage hos Fødeklinik Maia – klik her

Hjemmekonsultation

Akupunktur
Til at fremme spontan fødsel eller til behandling af b.l.a. kvalme, bækken-, iskias- og lændesmerter, dårlig søvn, vand i kroppen. Alt efter situationen kombineres behandlingen med massage. (60min 800kr/ 400kr efterfølgende behandlinger).

Klik her hvis du vil finde prisen på andre behandlinger eller aktiviteter som vi tilbyder