Brænder du også for at fordybe dig i fødselskunst og kundskab? Så er chancen her. Vi har tilrettelagt et kursusforløb til dig, der længes efter en holistisk fødselshjælper uddannelse på højt niveau.

Du får en grundig introduktion til de principper, der er afgørende for, at hele processen af graviditet, fødsel og barsel forbliver naturlig og sund. Med dine nye kundskaber og træning bliver du i stand til at støtte og guide familien til en tryg og sikker fødsel med konkrete færdigheder og finesse.

På kurset vil du… 

Du vil blandt andet stifte bekendtskab med hormonlære, fødslens fysiologi og udvikling, placentas funktion, barnets rejse til verden, omgivelsernes betydning, barnets optimale position til fødslen og fødselshjælpernes indflydelse.

Du vil opnå fuld forståelse for, hvordan de kropslige og psykiske aspekter spiller sammen, og at værdier som nærvær, tålmodighed og respekt er kernen i fødselshjælpen.  

Du vil opleve at sikkerhed i fødslen skal ses i et større perspektiv. På den måde  bliver du bedre til at skelne mellem myte og virkelighed.

Du vil afprøve enkle og naturlige teknikker til at smertelindre, styrke ve-kræfterne, justere barnets stilling, afslapning, palpering af gravid mave, fosterskøn og lytning af hjertelyd. Alt sammen noget, du kan tage med hjem og starte på med det samme.

Vi trækker på viden fra den nyeste forskning og den voksende evidens for at følge naturens geniale design. Vi henter inspiration fra den traditionelle og erfaringsbaserede jordemoderkundskab i bredeste forstand. Vi tager udgangspunkt i vores menneskelighed, og søger at udvikle og raffinere hver vores unikke potentiale. Så vi kan hjælpe gravide kvinder til at generobre kontrollen over deres fødsel og ansvaret for deres frie valg.

Der kræves ingen faglige forudsætninger for, at du deltager i kurset, men det er heller ingen hindring at have dem.

Vi glæder os til at møde dig til nogle inspirerende timer!

Kærlige hilsner fra
Dorthe og Marta

Kurset ligger i weekender – lørdag og søndag, med start fredag d. 7 sep.  2018. 
Lørdage og Søndage kl. 10.00-17.00 og fredagen kl. 18-20.30 

Pris for hele kurset er 16.000kr – som kan betales i 4 månedlige rater
( 1000kr ved tilmelding og derefter 3.750 kr d. 1.aug, 1.sep, 1 okt og 1. nov )

Tilmeld dig kurset  ved at indbetale reservationsgebyr på 1000kr, så er din plads reserveret.

Max antal deltagere 10.

Kom til info mødet tirsdag d. 6 marts kl. 19.00. Det er gratis men kræver tilmelding
eller ring hvis du vil høre mere inden tilmelding. 35 43 66 88

Certificering – supervisionsforløb og eksamen:
Efter kursusforløbet opretter vi en supervisionsgruppe, som mødes 5 onsdage kl 10-13, ca én gang om måneden.
Du tager kontakt til en gravid, som du følger under løbende supervision.
Det har været en stor succes på de sidste hold. Især er det en værdiful erfaring, hvis du ønsker at bruge kurset som uddannelse til fødselshjælper/ doula. Du får lejlighed til at omsætte din viden fra kurset i praksis, gøre dig dine egne erfaringer og få vigtig sparring i gennem supervisionen.

Efter supervisionsforløbet kan du vælge at gå til en prøve for at bliver certificeret fødselshjælper.
Prisen for certificering med supervisionen og eksamen er 3.200kr

Hvis du allerede ved at du vil certificeres, så du får kursus, supervision og eksamen, er der rabat hvis du betaler det hele på èn gang. Den samlede pris er så 18.000kr istedet for 19.200kr,

 Startskud til en helt ny uddannelse

Det er vores drøm, at dette kursus kan være startskuddet til en egentlig alternativ og holistisk jordemoderuddannelse i Danmark, som på længere sigt kan blive autorisationsgivende.

Det er nu 10. gang at vi afholder Kursus for Fremtidens Fødselshjælpere –
Forløbet i Sep/Okt 2018 er allersidste gang vi tilbyder kurset.

.