Rebozo kursus 1 & Rebozo kursus 2

.

Rebozo kursus 1
lørdag d. 2. november 2019 kl. 10.00-17.00.

Moderhuset MAIA, Kronprinsessegade 42, 1. sal. Lige overfor Kongens Have

Pris:  1000 kr.
Du tilmelder dig HER

Hvis du tilmelder dig både kursus 1 + 2 dvs hele weekenden, får du en rabat på 100kr, som du får kontant, når vi mødes. Du skal altså tilmelde dig på begge betalingslink.

 

For dig, der arbejder med gravide og fødende er Rebozo et uundværligt, enkelt og naturligt redskab. Om du er Rebozo-begynder, der gerne snart vil i gang med at kunne bruge den, eller du er den mere erfarne, der trænger til at få genopfrisket din viden og færdigheder…  Der vil være noget for alle!

Hos den gravide kan du være med til at skabe balance og energi-flow gennem de vuggende bevægelser.

Det kan forebygge spændinger ved at muskulaturen i kernen af hendes krop og bækken bliver dybdeafspændt. Det stimulerer også den gravides barn til at lægge sig i en optimal stilling til fødslen.

Under fødslen kan Rebozo-massagen hjælpe, hvis barnet er trængt skævt ned i bækkenet. Derved kan

du medvirke til, at den fødende ikke får brug for store indgreb, når hendes barn har lagt sig som en ”stjernekigger” i en posterior eller asynklin stilling.

Rebozo-massagen kan også bruges til at stimulere veer, og som naturlig smertelindring. Den kan være med til at løsne op for følelsesmæssige blokeringer.

På kurset får du en klar forståelse af, hvordan rebozo-massagen virker.  I undervisningen relateres rebozo-teknikkerne til viden om fysiologi, hormoner og nervesystemet.

Du kommer til at arbejde praktisk på gulvet med en makker; og prøver selv at udføre massagen og at modtage den. Du får en konkret oplevelse og fornemmelse for rebozo-massagen med hjem.

 

Rebozo kursus 2
søndag d. 3. november 2019 kl. 10.00-17.00.

Moderhuset MAIA, Kronprinsessegade 42, 1. sal. Lige overfor Kongens Have
Pris:  1000 kr.
Du tilmelder dig HER

Hvis du tilmelder dig både kursus 1 + 2 dvs hele weekenden, får du en rabat på 100kr, som du får kontant, når vi mødes. Du skal altså tilmelde dig på begge betalingslink.

 

Rebozo kursus 2 er for dig, der tidligere har været på rebozomassagekursus hos Marta Orbis.

Vi fortsætter med at udforske, hvordan vi med rebozo sjalet kan vugge en person over i dybdeafspænding langt væk fra ”kæmp/flygt mekanismen” Vi kommer til at fordybe os i selve massage-delen af rebozo-massagen og i de dejlige stræk, der afspænder kroppen og hjælper den til at folde sig ud.

Der bliver tid til at til at stille spørgsmål og udveksle erfaringer fra egen praksis med klienter til rebozomassage.

Vi gennemgår luknings-ritualet med rebozo. Det er en del af en taksigelsesceremoni i tre trin.  Rebozo luknings-ritualet udføres ofte to til tre uger efter selve fødslen, når blødningen er ophørt. Men kan stadig udføres med stor effekt år efter fødslen.

Rebozolukning er en fin og nærende måde at afrunde en fødsel på. Gennem graviditeten og fødslen åbner kvinden sin krop og sjæl. Efter at blive omfavnet af rebozoen langs hele kroppen med faste træk og omsorgsfulde hænder, efterlades kvinden opløftet og afslappet. Guided hjem i sig selv.

På både rebozo 1 og rebozo 2 kommer du til at arbejde praktisk på gulvet med en makker; og prøver selv at udføre massagen og at modtage den.

Du får en konkret oplevelse og fornemmelse for rebozo-massagen med hjem.

På dette kursus 2 får du et større perspektiv og forhåbentlig et nyt syn på denne indianske tilgang til massage.

 

Jeg glæder mig til at mødes.
Kærlig hilsen, Marta Orbis